izara aishah fair and square

June 13, 2012

budak budak pompuan yang cantik cantik, i think u should be thinking like budak pompuan yang cantik ni berfikir. da la cantik, pandai pula berkata². tak menyokong mana² pihak itu sudah semestinya jalan yang paling selamat. tapi apa pun, kesimpulan dari dari kes yang aku rasa 'cemburu' punya pasal, tak perlu kot ada perasaan dengki mendengki, cemburu²an ni. budak² pompuan da cantik² belaka pun. da ada nama dalam industri ni. nak cari apa lagi? nama pun da cantik. lakonan pun orang da nampak. nak bawa pula kes perang memerang. kalau da berlanjutan macam ni, rasanya sapa yang rugi erk. diri sendiri pula kan? natijahnya, kurang peminat. peminat pun rasanya da pandai berfikir, kenapa artis tu macam ni, macam tu :P

ops, termekutuk pula sat :P ok, layan more cerita kat blog abg nara aku tu. klik gambo kalau nak baca lanjut :P


budak pompuan yang cantik dan natural cantik :P

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images