bored

June 07, 2012

Ya Allah, how bosan i'm now :( astagfirullahalazim. mengeluh tak tentu pasal dan bukan bukan pula. oh i wish dapat bercuti again dan tak perlu fikir pasal keja depan mata dan boleh bersuka ria like other people. huhu. 


bosan!!

You Might Also Like

8 comments

  1. saya baru start cuti final.. hehe

    ReplyDelete
  2. kenape bosan plak ni..pergi la jalan2 ambik angin ker..

    ReplyDelete
  3. nape bosan... jom la bw.. hihi.. deno pun mcm tak best ni sbb dah nak stat sem baru... huhu

    ReplyDelete
  4. @Atie iskandar

    ah'ah betul tu atie. hari tu, cuti 5 hari pun bosan gak. rasa mcm nak masuk keja cepat cepat. tapi, skg ni tebalik pulak. rasa mcm nak cuti lagi la! :D

    ReplyDelete
  5. @Kasih Salina

    :D tak tahu la ni kakak. ikut mood betul la. ish...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images