blogwalking!

June 05, 2012

assalam!

morning readers :) pagi ni awal pula aku sampai ofic. oh, kan cuti sekolah. huhu. tapi kemarin balik keja, jame pula. rasa macam sama je, tak da beza bila cuti sekolah atau tak. tapi kalau waktu pagi memang rasa happy memanjang je, jalan pun clean and clear gitu. ahaha.

so, memandangkan aku sampai awal pagi hari ini, di hari yang mulia. dan aku telah membalas jejak beberapa blog yang aku sempat tgglkan mesej, u are so lucky indeed! ahaha. pasal aper? sebab, the gojes pepagi lagi da naikkan trafik korang. muhahahaha. oh, nakal kat situ.

kejap lagi nak siapka minit for mesyuarat hari tu. sekarang ni tgh cari idea pula nak tulis apa. hehe. wa, suka hati pula kan. tapi mata ntah ke mana. minda ntah ke mana :P macam mana nak siapkan kerja kalau begini. ahaha. ok, nak sambung blogwalking sat. da..da..

You Might Also Like

4 comments

  1. hihi..datang awl je terus bukak blog kan, same la kite..:)

    ReplyDelete
  2. @LiNda

    perkara utama tu dear. tak sah, tak buka awal pagi :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images