blog tanpa nuffnang

June 15, 2012

assalam dear readers ;)
 
saya tahu saya jarang tulis tentang nuffnang. penjana ekonomi rumahtangga di abad ini :P dan saya tahu saya jarang nak edit survey kat dalam nuffnang akaun tu. yang saya tahu, tengok how much can i earn tiap hari isnin selepas jam 11.oo pagi :P hehe. mcm tau² je kan bila masa nak cek kan ;)

and saya nak korang tahu, sejak beberapa hari ni, earn tak tahula nak kata macam mana. nak kata tak naik², memang tak naik² pong. kadang² rasa macam frustarting giler sebab earning tak naik². uwargh! apasal? tu la saya kata, mungkin disebabkan saya tak edit selalu tang survey tu. mmm. mungkin itu salah satu kan.

ye la. memang salah satu pong. sapa suruh malas nak edit survey :( ok, saya minta maaf ye nuffnang. awak jangan merajuk dengan saya tau :P lagi satu is, saya tahu menjadi kemalasan telah melanda untuk berjalan bersama² blog. erti kata lain blogwalking. saya tak tahu kenapa perlu blog tu berjalan. saya tak nampak dia punya kaki yang cantik seperti saya. werk, muntah hijau :p

so kesimpulan is, dua perkara yang saya harus dan nak korang tahu. first, rajinkan diri edit survey dan second, rajin²la berjalan² bersama blog korang sendiri. saya rasa dua perkara ini adalah perkara yang paling senang dan mudah di suku abad ini. percayala kata saya.

apa yang aku meracau ni ;( bai. nak edit survey..huhu
oh thanks nuffnang, sebab masih sudi dan mampu bertahan kerana saya :P

You Might Also Like

2 comments

  1. sama kita..malas nak update survey..hehe,,tapi masih syg bangat same nuffnang..kihkih..

    ReplyDelete
  2. @Pecinta pink^^

    :D lepas tu kan dear, tak tahu ar, ntah² apa je yang nak ditulis kat dalam survey tu :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images