BERITA PANAS : RM8OO.OO DALAM MASA 10 HARI!

June 19, 2012


RM8OO.OO FOR 10 DAYS!
RM8OO.OO FOR 10 DAYS!
RM8OO.OO FOR 10 DAYS!

ok, tajuk memang da sediamaklumlah. mudah kan? memang mudah pun kalau takat becakap nak dapatkan rm800 tu. kalau aku pun, pejam mata je boleh je cakap,'wei mudah tu nak dapatkan rm800 dalam masa 10 hari' huhu. tapi, nak dapatkan for the real life ni, korang ingat senang ker? nak tunggu one month nak dapatkan gaji for 800ratus pun kena tunggu. apatah lagi nak dapatkan rm800 for ten days. ahaha. lawak la. 

tapi, korang jangan cepat menuduh benda yang tak berasas ye. itu semua perlukan usaha. memang mudah jika kita ada usaha dan yang penting is kerjasama. dan yang important thing tuan entry kata, kena jujur sama! harus ye jujur :D

korang kalau nak rm800 dalam masa 10 hari ni, korang patut read kat sini. i'm sure giler korang suka punya! lebih lebih si tuan blog yang punya akaun churper! jom cepat baca ;)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images