12 Aplikasi Percuma Wanita Perlu tahu dan ada!

June 29, 2012

helo fellas!

i'm sharing with others aplikasi percuma yang mana wanita harus ada. which is, for wanita yang sibuk dengan kerjaya dan sukar nak imbangi antara urusan kerjaya, peribadi also rumahtangga. mungkin korang boleh try on this.

1. Dropbox
Dropbox mampu mengakses dokumen, foto, video serta menyimpan maklumat. Cara mudah untuk berkongsi dokumen secara berkumpulan. Aplikasi ini amat sesuai untuk wanita bekerjaya yang sibuk.


2. Evernote
Gunakan iPhone untuk ambil atau copy gambar, rekod suara dan tulis nota. Segala urusan anda, akan terus dicatatkan di komputer rumah atau pejabat. Evernote ibarat diari catitan perjalanan harian anda.

3. Fruit Ninja
Hiris buah-buahan ala Ninja. Permainan ini ideal dikala waktu lapang sekadar menghilangkan tekanan.
4. Ace Budget2 LIte
Jejaki perbelanjaan bulanan dalam bentuk format mudah dibaca. Bagi yang boros dan kurang bijak berbelanja, tentu sekali anda amat memerlukan aplikasi ini.

5. Nike Trainig Club
Teringin mempunyai jurulatih senam tetapi tidak mampu ke Gimnasium? Jangan putus asa, jurulatih maya sedia membantu mendapatkan bentuk badan idaman. Yang penting harus disiplin!

6. Big Oven
Big Oven mempunyai lebih 170,000 resepi mudah, cepat dan ekonomi. Jika tidak pasti sajian apakah yang ingin dihidangkan buat tetamu.. kocakkan iphone anda untuk mencuba resipi baru secara random.

7. Paypal
Tekan butang click untuk mengirim atau menerima wang. Mudah dan menjimatkan masa. Anda tidak perlu menjejakkan kaki ke bank.

8. Facebook
Kongsi cerita, bersama rakan-rakan. Usah ketinggalan untuk update lokasi dan aktiviti terkini and di Facebook.

10. My Monthly Cycle
Jejak kitaran haid, gejala, mood atau apa jua berkaitan kitaran haid. Mycycle juga dapat meramalkan tarikh pusingan kitaran haid akan datang.

11. Amazon
Beli belah di alam maya! Isikan shopping cart anda dan cari pelbagai produk di Amazon.com. Buat perbezaan harga kasut tumit tinggi atau apa jua barang yang dikehendaki.

12. Jari
Ikuti trend dan fesyen terkini dengan muat turun aplikasi Jari! Dapatkan Majalah terbitan Karangkraf dari lifestyle, libur, resepi, perkahwinan dan keibubapaan menerusi Ipad anda. Pastinya ada sesuatu menarik untuk anda! 
menarik tak menarik tak? ar, jom thanks to and i kredit to : nona karangkraf!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images