the wonder girl

May 29, 2012

omaigad! sangat paparazzi that header. tak la. itu candid gedik semacam pasal suka makan ambuyat :P tipu. hehe. ok, kali ni tukar header lagi. sangat simple, totally me and witout auditing dekat wajah itu,  cuma pakai editing hitam putih sahaja. dan i lovin it. liyaa  jangan jeles :P

oh neway, i'm still at the office! hubby masih ada training and sementara nak tunggu, be better kemaskini blog kan. office pun da sunyi sepi. cuma yang dengar mp3 korean drama yang aku suka suki tu. wa, bestnya. tenang hati jiwa dan raga seketika :P


saya nak cakap, saya suka makan ubi kentang! tajuk tak de kena mengena dengan entri :P

You Might Also Like

6 comments

  1. Hmm comel comel! Jeles dah semestinya. Grrrr :P

    Nak mintak tlg yatie buatkan header pun tp taktau nak bg hint liyaa nak yg camne. Ehh, nak mintak tlg org demand plak. Haha!

    ReplyDelete
  2. hai Puan Gojes...hehehe

    lawa...suka konsep tu black&white and tulisan pink (serius)..cuma awat mata nampak satu jer..hehe..

    berangan nak tukar header tapi takde masa nak hedit-hedit ni...hmmmm...

    Jemput baca,
    Waktu Bekerja (Office Hour)

    ReplyDelete
  3. memang gojes.. ;)

    psstt: ai pun suka makan kentang.. skrg dah berjangkit dengan anak2 suka makan kentang.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  4. @Liyaa Mf

    hehe. tak pe, nnti kalau yatie free, yatie tgk la nak buat header mcm mana utk liyaa :D

    ReplyDelete
  5. @mizzura

    thanks sis mizzura ;) gambar tu sebenarnya taken tak tersengaja mmg sebelah mata je. jadi, terus kekal mcm tu :D OH Ya, saya da baca entry sis tu :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images