wifi hacker?

May 31, 2012

assalam and good morning princess ;)

anyone tahu tak pasal wifi hacker? ok, kalau tak tahu, let me kenalkan kat korang. wifi hacker ni mcm kita pakai wifi kat mcd for free, kfc for free or maybe kat mana² mall pun boleh online dengan suka suki. tp, pernah tak korang berada di kawasan yang punya perkidmatan wifi ni, tp bila part nak connect pula, tetiba je nak minta password bagai ;) problem tak nak online masa tu? hehe. rasa mcm menyampah pula. da la handpon mahal², kot² nak try la online dengan hemah dan bangganya, but tup² tak dpt nak connect pula :D ahahaha.

ok, serius saya gelak sekejap :P sebab, me da jumpa jalan penyelesaian for this kind thing. wifi hacker! ok, tapi sebelum tu. jangan SALAHKAN me. benda ni baru tahu dari kawan kerja dan ianya sangat usefully to me. lebih² lagi bila da tengah² bulan, rasa macam oh laterla topup broadband tu :P ahaha. sekarang ni, yup me pakai wifi hacker dgn suka ria! ahaha.

maksudnya mcm mana? maksudnya is, kalau kita sediamaklum kawasan perumahan yang kita tinggal tu ada yang pakai internet, mean wifi, cuma wifi dorang je berpasswordkan. so, mcm mana nak connect kalau kita tak tahu password. huhu. problem tak? so, wifi hacker adalah jalan mudah. dapatkan nama admin wifi contoh kfc. dan kita akan diberi password for a while. da dapat dua² tu, ar. bersuka ria la kita nak online! faham tak? :D kalau tak reti lagi, korang search saja kat google. benda ni mmg akan korang jumpa :P

You Might Also Like

3 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images