Soundtrack Drama Seindah Sakura (Buatku Disana by Mafa feat Ronnie )

May 09, 2012

sapa tgk seindah sakura, again? hehe. hari tu sinopsis da bgtau kan. tapi rasanya sinopsis tu tak penuh. mcm simple sgt. tapi lagi better kan dari menanti dan menunggu apa kesudahan citer tu ecok ke ecok. tak pun, khamis then menanti nak tunggu on monday pula. :P lama tu nak tunggu.. ahaha

ar, kali ni nak sharing dgn korang ost drama ni by mafa featuring ronnie. memandangkan i love mafa voice, mmg da agak itu suara mafa! waaaa...mafaaaaaa!!!! terus google. yey yey, betul! itu suara mafa. i love mafaaa...go mafa! go mafa!!

terus bersuka ria, tak segan tak silu post kat wall cik mafa...ahahaha














the lirik

Sering harungi sendiri kekurangan diri
Hanya tuhan mengerti
Tak mengharap sang cinta mahupun dicinta
Umpama tiada rahsia

Chorus:
Kau sinar hati ini
Biarpun hanya sesaat di sisi
Pelita kala hati berduka
Kau hulurkan oh tanganmu kala hilang arah

*:
Masihkan hadir jua menepis gelora
Tak kala aku merasa kecewa
Duniaku berubah kelam tak bermakna
Namun semangatmu ada dijiwa

**:
Harapan kau beri cintamu bersemi
Air mataku tak bisa menitis
Kau nafas akhirku
Kau yang dihati

Usah menangis sendiri sayang ku kan pergi
Senyumlah usah meratapi
Kala ada masa kita ditakdir yang Esa
Cukuplah buatku disana

[Ulang Chorus]

Ohhh

Aku bagai bintang menghiasi alam maya
Meninggalkan kilau tanpa sinar yang bercahya
Detik percintaan persis satu anugerah
Aku pinta hanya bercinta

[Ulang *]

[Ulang *]

Ohh.. huu

kredit to :lagubestbest 

You Might Also Like

2 comments

  1. sedap suara mafa..pn gojes, linda baru tgok cite tu semalam, macam best je. lepas ni dah tak leh tinggal la cerita nih.

    ReplyDelete
  2. saya ada tertinggal satu episod on first dan third. huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images