reschedule of Jun

May 17, 2012

nak dekat lunch da ni. and aku masih dalam kekacaubilauan. pandai pandailah korang sebut ayat aku tu ye. da nak masuk bulan jun ni. tension dan menyampah pula nak kejar date para pegawai bertauliah nak ke kursus. apasal dorg je balik balik kursus ke semenanjung malaysia? kenapa aku tak. aahaha. ar, ayat propa gitu :P
ok, serius nak masuk bulan jun. dan sebelum masuk bulan jun, kena cek fail lagi tengok sapa sapa pula yang telah disahkan halal permohonan nak ke kursus ni. huhu. tension? nak cakap apa lagi kan. hehe. tapi,ye la. like cik puan rara kata, tempat kerja kita dan tempat kita mencari rezeki yang halal, no matter what. kena juga buat.
bismillahirohmanhirohim. jauhilah hati ini dari berperansangka (ngam ka ayat?) yang tidak baik dekat kengkawan sepejabat ni. evendo ada little mereka yang nampak gaya mcm old fashion je bab thinking meningking. ahaha. nanti sambung lagi ya? :)

You Might Also Like

1 comments

  1. heheeh buffday saya pon this month gak kekeek nak hadiah :p

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images