random lagi

May 18, 2012

assalamualaikum :)


helo hi readers :) jumaat datang lagi. and as usual i love duduk ofic alone. but, this time. ditemani dengan budak budak praktikal. quite menganggu sikit. tak reti nak silent seketika ke? :) ok, tak pe. dimaafkan. ar, bestnya. tak sabar nak balik umah dan tawaf tido saya lagi. rasanya masa sekarang cepat sgt berlalu kan?
rutin harian saya like bangun tido, keja dan balik umah  dan tido dan keja dan begitu la seterusnya. rasanya, masa untuk melelapkan mata, hanya ambik masa beberapa jam sahaja :( sapa setuju? hehe.
and yes, 1st jun saya akan bercuti. bercuti panjang for pesta kamaatan on 30 and 31 and terus ambik cuti on the next day. that mean, saya akan bercuti selama 5 hari :) bestkan keje gomen byk cuti tapi nak cuti pun ada juga sometimes payahnya :P
so, cuti nanti saya akan listingkan mereka mereka yang telah join segmen kedua saya. okei? waitng tau :P korang mmg awesome! ahaha.

so, saya stop kat sini dulu :) dada...

You Might Also Like

3 comments

  1. Cuti keamatan hanya utk negeri Sabah dan S'wak je kan...

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum
    singgah sini(^_~)
    cik iena nk invite join 1st giveaway cik iena
    jom terjah blog cik iena
    http://www.ienaeliena.com/2012/05/1st-giveaway-by-iena-eliena.html
    tHanKs..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images