pengakuan paling berani isteri jimmy shanley mengandung anak luar nikah!

May 08, 2012


makin serius nampaknya kes ni kan. dari satu cerita ke satu cerita didedahkan untuk pengetahuan umum. tak pasti, adakah ini yang patut diketahui oleh orang ramai atau tidak, empunya badan punya cerita, pandai pandailah fikir. sekiranya masih ada perasaan sayang pada kedua dua belah pihak, tolonglah, cari penyelesaian yang paling mudah orang kata.

masalah rumahtangga orang kata, benda yang kecik sahaja. pusing kiri kanan pun, isteri kena tetap patuh cakap suami. suami pun kenalah juga bertoleransi dgn baik sebaiknya orang kata. janganlah sampai ada hati yang akan terluka. orang kata, menjadi suami itu telah menampakkan how matured are u. betul tak? huhu. gagaga..hehe..yipa yipa!

“SMS isteri berbunyi; Kalau I mengandung pun confirm anak you ke? Ni Mr Jimmy, I dah buanglah anak you tu kalau I mengandung.
“Saya balas SMS dan bertanya anak siapa awak mengandung? Dia jawab; Anak haram. Mampus pi lah anak siapapun. Ada aku kisah,”

dalam kes si jimmy ni. astagfirullahalazim. anak luar nikah tu, anak jimmy ker? adakah minda sedar anda semua terus tertanya tanya, yg mereka berdua telah menjalani kehidupan yang sangat sosial sebelum sah bernikah kawen sehinggakan terciptanya 'anak luar' nikah tersebut? tepuk dada. tanya selera, korang nak makan aper lunch hari ni. itu andaian sekiranya benar anak itu, anak jimmy, okei. huhu...

kawen bila perut da memboyot erk? read more to sinarharian

You Might Also Like

2 comments

  1. pn gpjes, blog dah cntik laaa:) erm..malas nk amik tau pasal kes dorang ni, semua hal dalam kain pun nak cite..x malu btul

    ReplyDelete
  2. hehe. terima kasih sayang. sat lagi akan berubah da ni. huhu. yup btl, hal hal mcm tu pun nak citer kat public. cubalah cover. tak perlu nak buka aib org lain jika sendiri pun masih tak betul. tak suka btl la..

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images