pencarian si follower ke dua ratus gojes blog

May 04, 2012

petang dear readers ;)

ar tgk, kemalasan telah melanda kat saya. nak buat entry sepanjang kain 4 meter pun payah bagai rak :p maafkan saya yer kengkawan. so, blog telah diedit sekali lagi nampaknya :P ye, kalau bab edit mengedit, saya akui. saya sangat suka edit mengedit. jadi, maafkan saya sekiranya blog ini mengalami beberapa kejadian yang melampaui batas perubahannya. ahahaha

so, maafkan saya sekali lg. bagi yang rajin follow memfollow gojes blog sekali lagi nak say thanks so much for u ols. tanpa korang, tak de nya nak wujud blog ni. ahahahaha. ayat skema like artis gitu lor. *muntah hijau sekarang! ;)

ok, maafkan saya. hehe. oh neway, saya tengah nak aktif semula dalam churp churp ni. saya harap, dengan churp churp ni pula, saya akan dapat sesuatu yang org kata, ada faedahnya juga bila sudah berada di dunia blogger ini. hehe.

and harapnya, akan ada di kinder one heart yg sudi memberikan 1 kelik utk saya. okei tak ayat? hehe.



ok, nnti jumpa lagi ya. dan sesi berkenalan dengan empunya editing blog yang baru, sentiasa akan berterusan. and saya nak bgtau, si follower yang ke dua ratus akan menerima sesuatu dari saya. wallawei! cepat follow!!!!

You Might Also Like

3 comments

  1. hi Puan Gojes! Dah dapatke follower ke 200 tu? Pick us pleas......

    ReplyDelete
  2. Ahli Mangkuk Tingkat ke-200 datang lapor diri di sini. Hehe! :D

    ReplyDelete
  3. puffy clouds :) ala, awak terlambat seketika kot syg..kena tekan button follower tau :) hehe..next time maybe! yg ke-300 maybe? hehe

    arol : taniah!!!! :P

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images