no more intitle

May 23, 2012

uwawawa. saya sangat sibuk :( dan rasa pemalas dan teramat malas nak kemaskini blog sudah menerajai diri dan minda :( nak blogwalking pun rasa tak cukup masa. huhu. maafkan saya ye kengkawan. andai saya ada masa free nanti, akan saya update blog ni dan blogwalking ke blog kengkawan semua. saya tahu, blog ini hanya sekadar blog tepi kaki lima je, yang tak punya pembaca setia (awaaa...merajuk. sob sob) tapi, sila la rajinkan diri ya jenguk saya kat sini. bai! hehe

You Might Also Like

3 comments

  1. huhu....bz ke malas pn gojes..amboi, anda tetap de pembace stia..kdg2 linda jd silent readers...:)

    ReplyDelete
  2. Sama laa Yatie. Liya pun malas gila nak kemas kini blog. Malas tu dtg sbb bz gak la. Bkn kata bw, nak reply komen kat blog sendiri pun cam malas dan tak sempat. Hehe.

    ReplyDelete
  3. malas menguasai diri sekali lagi petang ni :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images