meeting mesyuarat seminar kesedaran keselamatan dan kesihatan pekerjaan

May 24, 2012

assalamualaikum.
morning readers. pagi ni awal breakfast dengan encek suami. dan kena cepat cepat bekfes sebab langit da nampak mendung dan ada rintik hujan kat situ. memandangkan aku bekfes luar dari bangunan tempat kerja, makanya kena kejar langit tu dari menurukan hujan dan membasahi bumi sekaligus membasahi pakaian aku pagi ni.



kejar masa sebab kejap lagi ada meeting mesyuarat. ahaha. itu tagline, meeting mesyuarat ya :P and nak ckp sikit pasal meeting is, memang tak suka part ambik minit mesy. huhu. hari tu last meeting pun mmg tak buat lagi minit tu. maafkan saya ye bos :P and today, meeting all about kesedaran keselamatan dan kesihatan pekerjaan. which is...setiap pekerja perlu tahu tahap keselamatan kita sehari harian, bukan sahaja ditempat kerja sahaja. malah maybe, kat luar pun sama. kena sentiasa mengutamakan keselamatan. kat jalan raya pun kena berhati hati kan? untuk apa? untuk keselamatan diri sendiri. so, seminar ni nanti, hopely akan ada rasa kesedaran pada diri sendiri untuk keselamatan masing masing.

what about kesihatan pekerjaan? pekerja yang baik dalam erti kata lain is, pekerja cemerlang, terbilang dan gemilang harus punya kesihatan yang baik. bukan untuk hari ini sahaja. tapi juga dimasa hadapan. be better jika kita menjaga kesihatan dari awal muda.kan? hehe.

so, kita jumpa next entry. kejap lagi nak meeting, nak tgk apa yang patut untuk disediakan. ;) bai!

You Might Also Like

2 comments

  1. betul2, dri muda kene jage kesihatan, dan kite memg kene tau thap keselamatan kat tmpat keje kite. Selamat berkerja pn. gojes

    ReplyDelete
  2. hi linda syg. :) petang hari baru nak datang reply komen :P
    selamat bekerja juga buat kamu. :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images