lagi entry tiada tajuk

May 24, 2012

petang dear readers ;)

eyap. saya sangat gatal tangan dan tukar header lagi :P maafkan saya ye. hehe. header kali ni simple sgt kan. tp, sedap kot dipandang. before this pun okei. tapi serius, nampak semak dimata tika ni. hehe. so, jalan jalan petang hari, nak cari header yg ada hubung kaitannya dengan hujan. sebab, addict for love rain drama tu masih menguasai diri. ahaha. tp, ye tak jumpa. jadi, yg korang nampak tu, itu je la yang termampu i buat. ahaha

neway, tadi i lunch mungkin lambat. yup, around 2.30 pm baru lunch. kepala memang da pening semcm. terus col oficmate si jon, bgtau yg i pening. ahaha. our blp staff memang taking care another one..ye ker? huhu. so, terus i kata, i da nak masuk lif. putus colling. naik je atas, terus nampak kengkawan oficmate dekat luar waiting for me. ahaha. see? taking care betul kan? :P argh! i tak preggy okei. cuma lambat makan i think. sebab bekfes pagi tadi memang yang seringan ringannya :P

petang ni agak free, meaning while malas nak buat kerja sebenarnya. office pun agak silent killer. semua buat hal dan urusan masing masing. i knew, dorg pun sibuk dengan fisbuker masing masing. hehe. bos? jangan cakap la. walawei!

so, i stop kat sini dulu la. da..da..

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images