Kotobian Tadau Kaamatan

May 29, 2012

assalam and syukur alhamdulillah ;)

yepa! gumbira rasa hati. hari ni kerja half day. yahoo! tapi kena kerja terus menerus till jam 2.oo petang, then baru boleh balik. hehe. ecok 3o and 31 of mei, sabah akan menyambut hari pesta kamaatan. then, selalunya gomen akan dapat half day for perayaan perayaan rasmi macam ni. :P oh, thanks so much for our datuk bandar. thanks ya! yepa!!

yang lain jangan jeles dengan aku. sebab ecok akan bercuti dan khamis juga akan bercuti dan telah ku apply cuti on jumaat sama. see, betapa panjangnya cuti aku. hehe. then, i sure akan update blog ni cuti nanti. sebab, i lot of thing to sharing! rindula nak tulis panjang panjang :P huhu. da..da..liyaa, cayo! cayo! edit blog ya :P

You Might Also Like

2 comments

  1. Dah taktau apa nak edit dah :P Penat r bila nak edit mmg keje len tak tersentuh r. Haha!

    Lamanya cuti? Best2! Itu laa. Skang entry yatie pendek2 je ek? Nampak sgt bz sbb asyik kena update sepantas mungkin. Haha. Igt lg first tyme dtg sini, liyaa baca entry yatie panjang okeyy! Takpe2. Pendek pjg takde masalah pun. Dah update tu kira okeyyy! :P

    ReplyDelete
  2. hehe. ah'ahla liyaa. since kena ganti ibu bersalin, kena crop keje beliau. bz memang bz ar. ada juga masanya free, tp masa free tu la nak kena fikir dan plan for next jadual ke apa ker. mcm tu la. :( wargh!!! stress..huhu

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images