internet explorer font

May 09, 2012

morning dear readers :)

i was wondering, kenapa bila buka our blog kat internet explorer, bab FONT nampak cantik je. nampak bulat dan nampak kemas la. ada tak cara how to use that font kat mozilla ni. anyone tahu tak how to make that? huhu. 
sekarang ni, kena buka 2 tempat. satu kat ie and sekarang ni la, pakai mf. tapi kalau dapat tahu font yg ie pakai then put kat mf kan best. tak perlu lagi ar nak buat dua benda dalam 1 perkara :P

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images