House of Doll Butik

May 29, 2012

house of doll? rumah yang penuh dengan anak anak patung erk? mungkin ye mungkin tak kot. tapi yang betul is, butik house of doll yang baru sahaja dibuka is owner by pelakon cantik and super cantik cik fazura. dia sangat cantik kan? mungkin ada facebook for this butik. maybe? tadi search that key word, punya banyak that name. huhu. tak sure yang mana. kalau korang dapat, share with me ya. kredit to : abg nara aku ;P

psstt, abg nara kata, butik house of doll dibuka sepenuhnya pakai duet cik fazura sendiri. sound bukan kinda like di sponsor ya. hehe. duet sendiri okei!


super cantik by fazura ;)

You Might Also Like

4 comments

  1. Ehh! Macam best je. Fazura punya plak tu. Fazura mmg best & kreatif. Nama butik tu cam unik je. Teringin nak tgk, dr jauh pun jadi laa. Nak masuk takut tak mampu. Haha!

    ReplyDelete
  2. tu ar, nama butik pun kreatif kan. but, ada search kat google, ada juga yang pakai nama ni. mmm..

    ReplyDelete
  3. Agak2, tak nak buat cawangan di Johor ke?

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images