honeymoon fasha sandha dan suami

May 09, 2012

entri bab fasha sandha nikah kawen, mcm tak de je kan. tapi tak pe. tinggalkan yang tu. sebab nak ucapkan selamat berbulan madu buat fasha dan suami tersayang. evendo agak geram sedikit sebab ye la kan, sediamaklum dengan siapa fasha bersuamikan sekarang. tapi itu cerita lama. yang depan dan realiti sekarang is, both of them da selamat dan sah dan sahih begelar suami isteri.
us as a penonton sahaja, pray for them. mereka artis but at same time, mereka juga adalah masing dibawah lindungan yang sama. doakan yang terbaik sahaja buat mereka. tak perlu nak mengkritik apa lagi jika ianya akan mendatangkan perkara yang tidak baik buat diri kita sendiri.

buat fasha dan suami, again. selamat berbulan madu dan congrat kat korang dua sebab Malaysia menjadi pilihan honeymoon korang. tak perlu kot kan, jauh jauh. yang penting is dapat bersama suami tersayang.



gambar kredit to : fasha sandha fb

You Might Also Like

2 comments

  1. linda tak suke sgt dengan fasha, tp dia pun da kawin dgn jejai , so doakan yg terbaik utk mereka..bagusla honeymoon kat Malaysia je.

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images