hijabista edisi pengenalan

May 08, 2012


hijabista itu apa?
mengabungkan dua perkataan iaitu hijab dan fashionista maka terjadinya HIJABISTA. bukan kamus bista okei :) katanya merujuk kepada stail dan fesyen berhijab dari hujung rambut ke hujung kaki.

tagline hijabista?
"Stailo & Sopan" - berstail tapi dalam masa yang sama mengekalkan ciri ciri orang melayu iaitu 'sopan'. sesuai kan? :)

sasaran pembaca hijabista?
of course si mereka yang chic dan trendy, sesuai untuk si gadis dan wanita urban berkarier, think dalam lingkungan 21 hingga 35 tahun.


so now, korang harus wajib beli majalah ni. uwarghh! kata kat orang, tapi diri sendiri tak beli lagi majalah ni. sob sob kengkawan. saya ada turun cari majalah ni kat kedai paling popular kat centre point ni, tak de. dan turun satu tingkat lagi cari kat eatons. tak de juga.

tanya punya tanya, edisi pengenalan da habis. oh? edisi pengenalan la erk yang keluar baru baru ni? saya tak tahu yg mana satu adalah edisi pengenalan dan yang mana satu bukan edisi pengenalan. yang saya tahu is, Diana Amir as a cover pertama majalah ni. huhu. lepas ni, kena rajin beli la jawapnya.

tolong! sapa sudi tlg carikan utk saya kat semenanjung malaysia, saya nak majalah ini :(

You Might Also Like

4 comments

  1. baru jer dptkan minggu lepassss.....kat kedai jual majalah...harganya RM 10 senaskah...

    ReplyDelete
  2. sob sob. syg, blh tlg dptkan for me tak? ;(

    ReplyDelete
  3. hijabista bulan mei dah ada ke belum..lom sempat lagi nak menjenguk kat kedai..hihi..

    ReplyDelete
  4. hehe. kakak kasih salina, saya pula mmg tak dapat lagi bulan april. apatah lagi mei. harap2 kali ni dapat grap :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images