fasha sandha babies

May 15, 2012

kredit to fasha sandha fb

syukur alhamdulillah and taniah buat pasangan yang baru je menikah ni. kan best kalau lisa surihani pun bunting sama :P mesti meriah giler ar. lepas tu, scha pula :) then diaorang punya junior akan jadi bff pula. ahaha. macam macam je la.

apa pun, taniah buat fasha dan suami. suami anda sangat hebat hebat belaka. hehe. tup tup da mengandung. berita yang sangat mengemparkan dunia for me :P hepi preggy for u fasha ;)

p/s : pagi ni i talk to my encek suami, "abg, itu untie duduk belakang abang, comel je nampak dia mengandung" ooo. kalau tak mengandung tak comel la ye? hehe.
cik puan rara pun comel :)

You Might Also Like

3 comments

  1. aik.tiba2 ada nama kite.thanks dear.hehehe.mmg hebak hubby dye.

    ReplyDelete
  2. hehe. tetiba je muncul kan dear. ahaha. ah'ah sgt hebat :P

    i read ur entri bout this too. hehe. kim salam kat mama :P

    ReplyDelete
  3. erk... memang bunting pelamin, tak sampai sebulan kawen dah hamil.. tahniah buat jejai dan fasha

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images