Farewell party

May 30, 2012

LOL. tgk jam sekarang, sebab saya masih tak dapat nak lelapkan mata. hubby da siap bedengkur siap mimpi indah pun. me? hurm, tak payah nak cakap. da tekun menyiapkan entry maknanya, tak tido lagi la jawapnya. malam ni payah pula nak lelapkan mata, macam tau tau je ecok nak cuti :P

ok, nak update pasal tajuk atas tu ye. jumaat lepas we decide to make a Farewell party for cik atirah, which is, atirah ni student yang buat praktikal kat bahagian kitaorang. beliau sangat comel dan suka suki je senyum. evendo masa mula mula masuk our depart tu, dia like sombong. hehe. tak kenal maka tak cinta ye kan. ye la, kan baru masuk lapor diri, tak mesra alam lagi la. and after weeks for weeks, everything is under control. and we enjoyed dengan atirah. and ya, wa pizza hut ye. hehe. taniah la! lepas ni, pray for atirah akan dapat keja yang elok elok ;) yepa!


 

yup, that atirah ;) comel kan. hehe..


ehem, ATAS ni tuan punya entry yang gemok kat pipi :D
bai good nite!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images