apa kaitan digi dengan konsert artis korean dan apa kaitan dengan yuna? sakit kepala, buat ladies sila terjah

May 11, 2012

selamat pagi malaysia ;)
lawalah. bersemangat terus nak buat entri. hehe. oh neway, email gomen ada masalah, dari aku menunggu dan terus menunggu apa kejadahnya email tu tak respon. mari sini lepak kat blog sat. and nak tinggalkan pesanan penaja buat korang korang kalau free ke aper ke. banyak masa terluang dan rasa tak perlu nak membuang masa. mari klik sini, buat something dengan masa korang tu. kot kot korang banyak idea berlambak lambak kan. tak juga sia sia duduk tak buat apa :P  ar..sila la.

lagi satu. cek sekarang fon korang tu, cukup kredit nak sms si bff ke tak. cukup tak, nak buat panggilan utk mak abah korang. or, encek encek suami korang. tengok sekarang! tak cukup? tak cukup, pi topup sekarang. korang tahu tak, kalau korang topup sekarang, kot kot la korang akan berpeluang bertemu dan bersuka muka dengan jay park! klik sini kalau nak tengok info digi ada tawaran berharga like sparkle projek by yuna tu :P sapa mamat ni? nampak mcm ala ala koreans gitu. tak tahu, sila find out by own ur self okei..hehe. serius tak tipu!

kot kot korang korang da berpeluang bertemu si jay park tu. sila la merajinkan diri ke sini pula. boleh la kot servey servey tgk apa yg patut untuk diri sendiri :P ni ladies madies memang suka bab bab ni ;)

ar korang korang. pi terjah tgk sekarang. tootles! hehe..tajuk panjang sangat, kaitan? sila anda fikir fikirkan :P

You Might Also Like

2 comments

  1. morning dear..hihi. Pagi2 dah buat pesanan penaja kan..:)

    ReplyDelete
  2. hehe. tgh sibok merajinkan diri ni dear :) ar. jgn lupa klik tau. klik utk saya. *bunyi merayu, boleh? hehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images