Yoshimi Japanese Restaurant

April 03, 2012

yup, saya org yg sgt jakun tika lunch td. tp, saya tak nak letak gambo bebanyak kat sini. sebab rasa spt kanak² ribena yg baru dpt keyap'c ;P

oh tidak. ni bukan kali pertama saya makan sushi (^^) tp, kalau nak kata pertama kali jejak kaki mai restoran ala ala korean jepang, ya saya mengaku :P hehe..jadi, utk tidak merasakan kejakunan tu sebenarnya, nasib ar ada encek suami yg mmg hantu sushi ada di depan mata :P oh abg, terima kasih treat yayang lunch tadi. hehe. tgk gambar je la. bai! selamat malam!


harga? kalau asking me, mmg cheaper (^^)
dan abg ambik set number 3 plus 
benda kat bawah ni. aku pun tak reti ape name :P

*abg, next time nak mkn kat sini lg ya

ok, dlm set 3 ada mereka² spt image dibawah


yg ni makan cicah dgn kicap manis. sedap (^^)
kat bawah lapisan ni ada nasi look like kueh yg warna hijau dan ada nasi kat lapisan bawah tu. tau tak? hehe..tak tahu, apa kata korg try sama :P



ni pun sama, pekena dgn kicap manis (^^)


ni abg je mkn sorg


ya, puding atas ni sedap (^^)


yg ni tak rasa pun, sebab nampak lain mcm je. hehe..abg bedal sorg².


ni blh sharing is caring dgn encek suami saja


*gambar candid yg mmg disengajakan :P
ok, jemput makan ye ;)

totaly nak kata is, next time nak pegi lagi. yahoo!

more info:



category Type: Japanese
location Location: Warisan Square
price Average Price: RM 19.33 ( RM 12.00 - RM 35.00)
hours Opening Hours: Everday (11.30am - 2.30pm / 6pm - 10pm)
phone Contact No: 088-488388
AddressLot No. C-01-06, Block C, First Floor, Warisan Square.
Jalan Tun Fuad Stephens, 88000 Kota Kinabalu, Sabah.
More Information
Weekend & Public Holidays 2.30pm to 6pm - Sushi off 10%

More Information

  Website:None /   Serves no pork /   Reservations:Yes /   Party/Event:Yes /    Credit Cards:Yes /   Parking:Yes /   Air-con:Yes /   WiFi:No /   Delivery:No /   Take Away:Yes /   BYO:No /   Kids:Yes /   Smoking:No /   Disclaimer on accuracy

You Might Also Like

2 comments

  1. dah lama deno tak makan sushi... tapi sebenarnya tak bagus utk kesihatan kalau mkn selalu ...

    ReplyDelete
  2. oh ye ke deno? tak tahu pula sushi tak blh makan selalu dan tak baik utk kesihatan (^^) kalau mcm tu, kena sebulan sekali kot makan :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images