selamat pagi cinta

April 16, 2012

morning blogger

breakfast pagi ni agak heavy sikit. bukan lagi sikit. memang berat pun :P pagi ni breakfast dengan encek suami as usual sebab cik puan mama da bercuti start last week. so kitaorang pi makan nasi kosong plus sup ayam campur daging. cicah limau nipis plus lada kicap, mmg mengeliurkan :)
sorryla tak ambik gambar pun. fon abis batry. huhu. suami pula makan nasi ayam. suami kata, nasi ayam kat restoran happy nama sedap. ada manis manis gitu. wa da like pengacara jalan jalan cari makan pula kan. ahaha. kalau makan da berlaga sudu dan pinggan, makanya tengah sedap menikmati makanan la tu :P
selain nasi lemak, i love soto daging. tapi suami da pesan, tak boleh makan daging banyak sangat. kang kena kolestrol. of course tak baik. perut pun eyap makin belemak. badan kecik tapi lemak kat perut :P
so, pagi ni agak free sikit. sapa nak blogwalking dengan aku tu, ar jom la sekali. nak tag giveaway pun aku ok je ni ;)

ok bai! selamat pagi semua!

You Might Also Like

2 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images