saya sudah bosan dengan blog

April 06, 2012

assalam jumaat blogi

sure ada gumbira tahap cipan dpt cuti hari ni kan? me too! tp sob², ecok aku akan masuk keje. wargh! tidak bos..tidak! kenapa engko buat begini kat diriku bos. tidakkah engko tahu kegemaranku adalah belacan. hehe. tak de kena mengena

ecok keje. sebab keje tak settel on friday. aku bz blogwalking . ye tipu. ar, bestnya jika dpt cuti berhari². blh zzzz sampai lembam dan boleh eat sesuka hati sampai pecah perut :P

oh, edit header lagi. oh iya. saya sgt rajin edit blog. tp saya cepat bosan dgn editing saya. agak² ada sape² tak, nak bg komen pasal blog saya? huhu. sebab saya rasa, saya da semakin bosan dgn template dan cara saya mengeditnya. oh tidak. saya tidak akan bosan dgn blog. tidak akan sesekali :)

font pun da tukar. pelik semcm kan?. ya, saya tahu.

hehe. saya budak baik sebab entri ni, saya pakai 'saya'.

bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images