projek cipta

April 12, 2012

hehe, i'm back again. :)

oh neways, evendo saya bz giler dengan kerja kerja pejabat. tapi, saya nak bagitau. saya juga punya waktu dan masa sedikit untuk menyiapkan projek atau memang kerja yang saya minat. iaitu me 'reka' ciptakan blog orang lain. setakat ini, sudah 5 blog yang telah saya designkan sendiri. tapi menggunakan tutorial yang telah saya pelajari dalam dunia blog ni.

bestnye bila saya tahu buat itu semua dan saya menurunkan semula pada orang lain. atau tidak pun, orang lain menggunakan khidmat saya sebagai blogger untuk menyempurnakan hasrat hati mereka. :) thanks pada mereka yang mempercayai saya untuk menyiapkan blog korang ya. setakat ini dan saya masih mencari waktu untuk menyiapkan adalah blog mereka berdua :) dan ya, saya masih belajar untuk mendalami how to be a designer blog (^^)


ini belog si tukang suka buat magic (^^)




ini pula belog si empunya badan yang suka dengan jahitan manik.
menerima tempahan, sudah semestinya!

kalau sudi, jom support mereka ya. thanks!
dan mereka adalah suami isteri :P

You Might Also Like

6 comments

  1. tak de la posh. saya masih belajar juga (^^) syukur ada tutorial kat blog2 lain :) saya main rujuk je kalau tak tahu :)

    ReplyDelete
  2. bagusnye kreatif...linda pon selalunye belajar dari tuto org..puas ati bile buat sendiri kan..

    * aritu linda bace novel "Cucur bawang & kopi o"...best novel tu

    ReplyDelete
  3. kreatif3!!!! ajar deno boleh? hehe

    ReplyDelete
  4. saya boleh ajar bagaimana untuk fully customize blog dari template yang telah anda pilih. Anda boleh tukar semua Header, footer, title size, colour, font dan sebagainya. Mudah sebenarnya. Sila email saya dan saya akan tunjukkan..percuma.

    ReplyDelete
  5. thanks khairul. i will email u sooner ;)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images