pembayaran gaji baru ditangguhkan sekali lagi

April 23, 2012

wa, tensionnya petang ni! at last, da cek semua kursus dan ye la spt biasa, ada jak yg tertinggal nak update sana dan sini. kalau tak de, tak boleh ker?! mmg tension dan sangat tension btl. sob sob. lagi nak buat tension is, our cheque gaji ditarik balik. adoi. tak merasala gaji baru bulan ni. segala listing nak beli itu ini pun tolak tepi terus. hampeh btl la. ok, thanks to our mayor. sebab menarik balik cheque dan menangguhkan lagi kita punya pembayaran gaji baru. sob sob. maknanya tunggakan will be darab 4 kali lagi. tidak! nak gaji baru juga bulan ni!!!!! :(

serius. tak tahu la kenapa tetiba je ditarik balik. ada yg kata, pekeliling belum dikeluarkan oleh jabatan ketua menteri. ok tak pe. aku sedih medih giler dengan berita itu. tapi, kenapa mesti hentikan pembayaran gaji tu, sedangkan pekeliling akan keluar sooner sama. and sama juga kalau keluar pekeliling, pembayaran akan dibuat sama. and why not, buat kerja sekali jalan? kesian buat our depart. penat penat siapkan gaji baru, then kena tarik balik pula. huhu. sodih!

You Might Also Like

2 comments

  1. olohh... siannye pn gojes... xpe, sabar ek.... :)

    ReplyDelete
  2. wa...nak meraung je rasanya deno :( sob sob...

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images