Panggilan to all Malaysians Nuffnangers!

April 01, 2012

 

dear readers,

tau tak korg apa itu nuffnang sebenarnya? yup, my blog also di sponsor by nuffnang. jika korg perasan, ada 3 bentuk iklan yg ada dlm blog aku ni. and semua itu adalah iklan yg dikeluarkan oleh pihak nuffnang. erti kata lain is, blog kita telah menjadi perantara (org ketiga, ke empat) untuk pihak nuffnang ni tadi mendpt profit at the same time, kita juga dpt menjana pendapatan sampingan (^^) mudah bukan?

pendaftaran nuffnang adalah free yg kengkawan. tidak dikenakan pembayaran apa². malahan, kita yg akan dibayar. easy kan? (^^)

but wait. jgn tergesa² nak daftar tanpa baca apa² dahulu. ye la, kan skg ni zaman it. takut nnti tersilap langkah, benda yg tak baik pula yg jadi. so, nak daftar tu, baca btl² ye.

ooo..nampak iklan kat tepi blog? suka la kan? hehe. ok, jgn silap ye. ini pengalaman yg aku mmg telah lalui sepanjang menjadi the blogger dan telah mendapat cheque sebyk 2 kali (^^), JANGAN / DO NOT klik iklan sendiri! di larang dan ditegah sama sekali :P

klik itu tidak akan dikira ye. pihak nuffnang tahu sekiranya ada fraud oh meaning is, kita try to klik iklan tersebut utk mendptkan earn dgn cara pintas. berhati² (^^). nuffnang tahu dari mana? dari iP ADDRESS blog KORANG (^^) hehe.

tak suker erk? tak suke suda..tp nak juga bgtau, nuffnang best. sebab nuffnang rajin buat award² bagai. and nak bgtau korg sama, dgn nuffnang juga, si akak redmummy telah menjana pendapatan till rm20k dgn hanya berblogging. bestkan? (^^)

oh n yes, why not korg cuba sama. senang dan mudah how to make a pendaftaran and how to be easy come to earn something sambil berblog (^^)

come, daftar here okei! bai!



You Might Also Like

4 comments

  1. deno pun dah daftar nuffnang.. dulu mula2 berblog tak daftar sbb tak tahu.. tak tahu nak daftar... nasib baik ada tutor dari blogger2 lain.. beruntungnya puan gojes da dapat cek... deno belum pernah dapat pun... :)

    ReplyDelete
  2. wa, biar btl tak dpt lg? ok, ada tanya nuffy tak why? kena rajin sama kemaskini survey syg (^^)

    ReplyDelete
  3. Belum daftar lagik. Hehe. Teringin jugak tapiiiiiii entah :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..hai liyaa.. :) ok, harus try! :p

      Delete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images