monday morning

April 02, 2012

good morning dear readers

da sarapan tak? ;) pagi ni sarapan aku, soto daging plus nescafe tarik. kow kow punya. tak habis minum, aku siap tapau lagi. tp encek suami da pesan, jgn terlampau minum sgt nescafe ni. tak baik utk kesihatan. lebih lebih lagi for the maigrain person like me. kalau boleh kurangkan (^__^)

apa citer isnin yg malas hari ini? hehe. isnin mmg tak suka kan. kalau zaman sekolah, pagi isnin mmg malas plus liat nak bangun. tau tau la, malam ahad ecoknya isnin, ada juga movie yg best. huhu. mmg gerenti nak kena jerit 10kali baru la nak bangun pagi :P














jom secawan (^___^)

You Might Also Like

2 comments

  1. amboi..pagi2 dah pekene soto..linda memang x amik kafein sebb migrain..hehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images