Maybelline Like Liyana Jasmay

April 04, 2012

entri budak perempuan mmg suka benda² comel kan :) bukan budak pompuan pun mmg suka benda comel. kat sini, big girl pun mmg suka benda comel dan cantik like me :P

serius, budak big girl sometimes, hati dan jiwanya lebih suka terpedaya dgn benda² cantik. nak cantik spt datuk siti nurhaliza, ar mula la beli simply siti :) nak gojes like liyana jasmay? ar tgk la apa yg aku terpedaya beli. hehe.

 

b.b cream foundation mmg terpedaya beli. 
sebab foundation yg lama tp bukan brand maybelline blm habis lagi (^^)


kan comel (^^) mmg terpedaya. huhu


bekas ni sweet!

and lagi sweetkan kalau cantik dan comel like liyana kan :P


gambar kredit to : budiey

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images