kota kinabalu sabah dilanda kegelapan

April 30, 2012

assalam dear readers :(

so sorry, saya da beberapa hari tak posting something kat sini. saya malas. serius. tak tipu. ye, saya malas. dengan bertemankan encek kuning saya yang telah membawa diri dengan kumpulan kumpulan penyokong bersih sehinggakan encek suami tutup kedai awal, membuatkan line internet saya memang slow giler. saya tak tahu, bila dia akan kembali. saya risau sahaja beliau telah di tahan di dalam lokap gara gara menterbalikkan kenderaan polis tempoh hari atau pun beliau turut sama memecahkan pintu kerja plus cermin kereta encek abang polisi yang sedang bertugas. tak tahu la saya. apa yang pasti. saya sedih dengan ke 'slow' nya itu :P ahahaha.

ar. rindu nak menulis, begitulah :P saya tidak jadi bercuti hari ini. sebab saya sibuk mengejar gelanggang badminton untuk abang saya main petang ni :P hehe. panjang ceritanya. tapi apa yang penting is, saya sudah menyelesaikan dan mempermudahkan pemain pemain simpanan tepi padang ini. ahahaha.

oh neway, hari ini sahaja. i mean dari pukul 3 subuh pagi tadi till ke tengahari hari ini, kota kinabalu sabah dan juga w.p labuan mengalami zaman kegelapan sementara waktu. ini adalah kerana on off pencawang elektrik ni mengalami kebakaran teruk. office pun da berubah ke sauna seketika :) tak pe. elok juga utk pecah lemak lemak yang ada :P

syukur alhamdulillah nampak gayanya, kat luar sekarang ni. kota kinabalu sabah dibasahi oleh hujan lebat. sejuk seketika. bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images