klinik story

April 04, 2012

hari tu, rasa semcm je kat perut. perut mmg da buncit pun, yes i know. tp bukan buncit sebab preggy :) terus, ckp kat encek suami yg perut da nampak buncit sedikit :P hehe. terus encek suami kata, oh buncit sebab yayang suka makan daging. soto daging kan. ye, fav. tp tak blh amalkan selalu. daging salah satu punca kolestrol. ok thanks sebab i share dgn korg yg daging mmg tak boleh ambil selalu okei. kena jaga kesihatan dari awal muda mudi ni. takut kang, tak sampai 60 pula umur bersara tu :P

then, oh ok. terus ckp kat encek suami yg aku tak didatangi bulan lagi. huhu. ar? terus gerun dan kena jumpa doktor. biar btl. ye. dan da cek kemarin kat klinik dr. jaina on 2nd floor center point kota kinabalu, sabah (promote lg) dan dr kata, tgk 2 weeks ni mcm mana since kemarin jumpa, if tak period lagi, datang jumpa dr. (^^) ala sweet je dr. tp, jumpa² mcm tu pun, kena service berbayar okei. tak sampai 15 minit talking² about then i kena bayar rm15.00. huhu. ok, no hal. sebab klinik swasta kan cepat dari kena menunggu 2 3 4 5 jam kat gomen hospital :P

and, yup. mac tak period lagi. last period on 18 mac. huhu. before jumpa dr jaina kemarin, on monday mmg da test preggy test tu kat ofic. tu pun sebab nak sure ke tak yg aku preggy, sebab hari yg sama ada tournement badminton :) so, risau juga kalau btl² preggy kang, tak boleh nak melompat lompat kijang dgn suka hati :P

so, stay tuned la apa result dlm 2 minggu ni ;)

oh, i was bz minggu ni (^^)

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images