khamis last

April 05, 2012

morning blogie,

awal lagi mata da redup semcm je. tak sampai jam 10 pagi lagi serius mata mmg da kuyu semcm :( gerenti lepas ni harus betapuk like tikus for a while. huhu. mengalahkan keadaan ibu preggy pula kan dan bestnya ibu preggy, nak tido pun ok je bos bg kebenaran :P

ok, ecok cuti kan. so hari ni nak gagahkan diri siapkan last paper work utk isnin depan punya bengkel. yahoo!! senang easy giler bab pendaftaran ni :P huhu. tp la ni, nak tunggu 4.30 petang and i will close the pendaftaran. sapa suruh lambat bagi pengesahan hadir bengkel. :P

so, aku stop kat sini for a while. nnti citer lagi la :) bai!


You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images