jalan-jalan cari makan edisi tak menjadi

April 04, 2012

tadi pagi bekfes dgn encek suami. selalunya kita makan kat pet's corner sahaja. tak pun, makan kat bawah ofic, pekena soto jawa dan nescafe panas or tea secawan. tp, hari ni makan kat restoran sri sempelang bersebelahan dengan center point ofic aku juga berdekatan dengan tempat kerja encek suami.

tp, bukan tu yg aku nak ckp sebenarnya. sebab, aku mmg tak puas hati dgn harga yg dikenakan. makan da la sikit. nasi lemak plus ayam goreng yg setengah sayap je plus air ais lemon tea dan bekfes abg, nasi goreng plus telur mata lembu plus tea tarik panas kaw² and the total harga is rm14.xx. murah ke mahal bg korang? huhu.

apa pun, tepuk dada tanya selera. aku nak kuar lunch da..bai!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images