i love blue kinda

April 24, 2012


selamat pagi dan salam 1Malaysia.
saya juga suka biru :P

berdirinya saya disini ingin mengatakan
yang
saya lapar!

(^_______^)

morning blogger
hehe, sorry ye. pagi ni agak ketat je muka tu. pagi ni saya bekfes sendiri je. suami tak berapa sihat hari ni. so, duduk rumah and basuh kain :P hehe. boleh je kan? suami sakit mata. tak pe, boleh je pakai cermin mata hitam kat umah. dengan pesanan penaja untuk suami, mata je sakit. tangan dan kaki tak sakit. boleh lagi tolong basuh kain :O thanks!

ok, go to go 1st. nak kuar jalan jalan cari makan (^^)

You Might Also Like

5 comments

  1. begitu lah....saling membantu..

    sgt gojes :)

    ReplyDelete
  2. hehe. harus kan syg. wei, good morning!

    ReplyDelete
  3. wahh..bestlah ade husband. Bile la linda nk ade suami plak..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. sooner tu syg. jgn lupa kat gojes blog tau, nak give dr pengantin :p

      Delete
  4. semoga suami pn gojes sembuh cepat.. deno tahu mcm mana kalau sakit mata.. seksa wehhh.. hehe

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images