hey hello :)

April 11, 2012


hi blogie.

So sorry, im quite silent lately and bz for a while. Ok. First nak ckp pasal anugerah bintang popular berita harian 2011 ahad lepas. Nampak gayanya mak dara lupa nak reply entri aku. ok tak pe. Tak sedih mana pun. Yang penting is, mak dara da berada kat sana tika tu ;) Keseluruhan nak ckp pasal abpbh, ok. Best. Tapi ada juga yang tak bestnya. Nak ckp semua tidak juga. certain² part juga. 

Sapa setuju kalau aku kata, gabungan zizan dengan salah seorang pengacara yang sedia ada itu okei? Maksudnya is. Tak perlu la sampai 4 orang sekali nak mengacara. Rasa mcm nak begaduh pula. Menampakkan kelainan erk?. Ok, kelainannya tu da berjaya sikit. Sebab tgk pakaian persalinan didie alias pun, da nampak mmg lain dari lain. Kat akak sharifah shahirah pun sama. Da look like nak ke bulan pun ada :P Tak tahu la kalau korg akan kata. Eh, peliks semcm je. Tak pe. Kita punya pendapat yang berbeda tapi mungkin maksud yg sama. Ahaha

Taniah pada para pemenang abpbh 2011 tahun ni. Hehe. Fizz fairuz? Ahaha. Mmg luar dari jangkaan saya. Sebab mrk yang bertanding untuk kategori ni mmg sangat² sengit juga. Tapi ye la. Da undian tak banyak mana, makanya rezeki untuk fizz fairuz. Taniah untuk kamu. 

Saya suka tgk lisa surihani on their sketsa. Mmg tahu akan ada sketsa tu, sebab lisa da tweet awal², so mmg tggu part tu. And yes, jangkaan sgt meleset. I think lisa will be the winner on this categories also. ok tak pe. Makanya tahun ni, kena undi banyak² utk lisa okei.

Oh yana samsuddin pun sweet. Ada nisakay kat situ. Wa…meletup erk. Fan giler. Sanggup meredah kesejukan demi anje comel. Comel je. Mata pun memukau :P takut!

nnti sambung later .. bai!


You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images