hal kisah dunia bola

April 05, 2012


gambar pinjam pakcik google

trend skg, kalau da femes memes bagai, harus cerai berai erk? kalau nak kata, kebetulan ke ape ke, susah dan payah juga nak memperjelaskannya. dulu si apex dgn putus tunang. la ni, lain pula. atau ye la, jika ianya telah ditakdirkan sebab kita sedia maklum, jodoh pertemuan, ajal dan maut itu semua hanya Dia yang tahu. and for ex wife encek safee sali penyerang kebangsaan kita tu, saya doakan agar yang baik² sahaja untuk anda. u know what, suami mungkin boleh di tukar ganti, tp tidak anak. kalau nak kawen lagi la ;) so, i wish anak² sentiasa akan menjadikan anda tabah dari kebiasaannya. (cik puan abby abadi okei je pun, tak meroyan :P)

You Might Also Like

6 comments

  1. lumrah dunia kan puan gojes, xpela..mungkin smpai disitu je jodoh mereka..doakan yg terbaik utk dorang..:)

    ReplyDelete
  2. Suami mungkin boleh ditukar ganti? Kalau boleh taknak! :(

    ReplyDelete
  3. @Liyaa Mf

    hehe liyaa...tp kurungan (kalau nak kawen lagi la ;))

    ahahaha

    ReplyDelete
  4. biasa mcm tu la kalau da femes.. emmm.. tak tau nak ckp la..

    ReplyDelete
  5. @Nyue

    huhu. betul! tak tahu nak kata apa mcm ni. yg kasihannya bebudak :(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images