Blogger-droid v2.0.4

April 21, 2012

Morning blogger!

Serius baru tahu ada apps blog on this ;) best wooo. Like bidadari kayangan terus. Kalau mcm ni, rasanya nak kena tangkap cintan galaksi note 1o unit. Wahahaha. Ngado ngado betul :p

Ok, selamat pagi sabtu kengkawan ;) wifey semua da kemas umah tak? :p oh, teman da sudah. Hehe. Urus suami pi keje, terus tarik selimut semula, baring sampai lenguh pinggang kat ruang tamu umah :p waaa..malas sungguh wifey pagi ni.

Sambil sambil gatal tangan agak agak nak dapat gaji minggu depan, kekekeke, tak de keja ni mulala install apa yg ptt kat mr sony aku ni, rasa mcm nak pakai pospaid semula. :p ada aku kisah? ;) but yes, pakai apps ni mmg sgt best dan mudah serius.

Baring baring tak buat ape, buat ar entry. Setakat nak buat post baru, sesuai ar pakai ni. Blogger lain can try pakai benda ni k. Ala, korg seacrh je kat market dlm fon korg tu. Mmg ade dan carian paling atas sekali ;)

Try tau! Dada!



Published with Blogger-droid v2.0.4

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images