ahad malam isnin

April 15, 2012

jangan bermimpi dimalam hari ye, sebab ecok memang da hari isnin. isnin yang menyampah ;p. ar, jangan tak mengaku. tau korg mmg tak suka isnin. tapi isnin aku ecok, aku suker. hehe. pelik jew mak gayah. ahaha. ntahlah. petang sikit cam ni datang mood semacam bagai :p

oh, sapa tgk melodi tengahari td? dira tak de kan. agaknya pasal kes yg didakwa ada bersangkut paut dengan dira tu kot. alahai, baru nak glam dalam melodi, ada pula yg berhasrat dengki nak menjatuhkan dira kita tu. oh mak gayah. tak sesuai langsung. oh, maafkan saya kata zizan ;) ala sweet je zizan ni tau. lawak pun menjadi, simple mimple I like u. wei, taniah la for award u dapat tu ye. I sokong dr belakang 3 4 5 ratus :p ok? hehe..

pasal kes abg aaron aziz kita dan hero malaya zed zaidi kita tu, I sokong dua belah pihak je la. kalau blh bab ni tak perlu kot dipanjang lebarkan. eh ntahlah, macam macam ada ;) apa pun, aaron aziz I like u. oh maafkan saya kata zizan ;p

rita rudaini? dramatis kita? tak pe. entri aku before this, I say, ok tak pe. tanpa suami pun still can hidup ba kan. ok, teruskan ur life dgn dua hero awak tu. awak sgt cantik. ;)

aku stop dulu. bai blogie!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images