tutorial letak banner berlink

March 23, 2012


 new post

 


 klik insert image mcm kat atas 

dan akan keluar spt image di bawah 

bila da keluar, akan klik tu choose files dan select gambar apa akak nak



 bila da choose, akan keluar spt image atas ni pula

klik image spt di number 1. make sure ada lingkaran warna biru tu keluar dan 

klik selected spt di number 2

 

 when u done, akak akan nampak gambar kat atas pula berada spt di atas

dan follow spt di bawah



 akak kena klik semula gambar spt di image 1 tu 

dan klik spt gambar no. 2 tu ye

dan akak akan nampak spt gambar di bawah pula



tgk step no. 1 tu, akak letak link address akak. tgk address yg akak nampak tu

dan klik ok



when u done kak, akak klik gambar tu semula spt di atas..dan akan nampak address tu spt gambar di atas. 

bila da nampak mcm tu, akak blh la publish

and akak doen with that (^____^)

hehe

dan selesai

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images