Telenovela Bella Calamidades Tv3

March 22, 2012


Danna Garcia sbg Dolores “Lola” Carrero

sapa tgk telenovela ni, sila angkat kaki dan tangan korang sekaran :). ni kalau tgk blh jadi addict ni. mmg pack la jadual kakak ipar kat umah. bila da tahu jadual sendiri, mmg depan tv lah jawapnya. bukan sorg, tp ber geng dgn mama aka mama mentua. ar, siapla korang. mmg tak kan pindah rancangan punya.

citer ni bestkan? kalau cuti mmg wajib tgk juga ni. tp tau²lah tenet setakat pakai berukband yg tak mcm beruk pun, lagi laju beruk tu dari berukband aku tu. setakat nak update blog dan fisbuk mmg sesuai ar pakai berukband ni. tp kalau nak layan game online, korean drama plus drama yg korg minat, mmg tak sesuai sungguh berukband ni dari biasa. mmg sgt² menghampakan utk aku yg hanya bayar rm18.00 for weekly dan monthly for rm50.00. huhu.

berangan juga nak dptkan tenet yg lebih laju dari biasa.huhu..sapa tgk tele ni, aku nak bgtau korg. aku suka citer ni (^^) tu je..bai!

You Might Also Like

4 comments

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. @the puffy clouds

    hehe...sangat cantik dan kaya. apa pun boleh buat. ada duit boleh ar bg tambah cantik lagi. ahaha..

    jgn kata bag, bakul bag sampah pun i suka tahap gaban! ar sat aku singgah blog engko pula :)

    ReplyDelete
  3. santek!!! ni kalu layan menjadi...addicted

    ReplyDelete
  4. @POSH76

    harus tu posh. kalau dilayan mmg makin menjadi la ni. kalau tak jadi, kita kasih jadi ok :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images