taniah buat Liyana dan Scha

March 31, 2012

hey hello hi blogie (^^)

hepi weekend and hepi april fool tomorrow coming :P 

hapely, tidak terlambat nak say congratulation buat pasangan yg baru je bertunang iaitu cik liyana jasmay dan tunang. awak sgt comel syg (^^). encik tunang pun cute je (^^). zaman den tak de nya tunang tunang bagai ni. nikah terus :P 


















and congratulation sama buat pasangan Schawal yg akan to be bride and groom on mei ini. taniah ye. betul ar kata zizan melodi tu, tahun ni agaknya tahun musim bertunang tunangan. tahun lalu musim kawen mengawen. musim  cerai berai pun ada gak (^^) ade ade je :P

gambo
taken : schawal fb

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images