tak perlu secantik Yuyu Zulaikha

March 01, 2012

bos : yatie apa engko buat?
aku : sibuk ni bos. kenapa tanya? (sibuk update blog :P)
bos : apa ko buat tu? (ar...ok, teragak² nak menjawap..menipu je lebih) ... oh, tgh siapkan itu dan ini...
bos : mmm


hehe


at last siap juga minit mesyuarat aku yg da tertangguh beberapa minggu. korg ingat senang nak buat minit segala minit ni. ahli minit bestla, duduk bla bla bla...tp yg tukang ambik minit ni kena grap dgn cepat dan sesimple mungkin. ambik ko. 1, 2 jam punya metting at last, minit aku 4 muka surat je. simple, padat dan tepat. bos, sila sign :P nak simpan dlm fail. minggu depan ada audit. pack! ahaha..

yahoo! minggu depan ada training badminton ;) hep hep horay! majulah sukan untuk negara okei.

bai!

as usual, entri tak de kena mengena, tp nak bgtau juga..i suka dia..


sweet!

You Might Also Like

5 comments

  1. paling x suke buat minit...haha

    ReplyDelete
  2. @LiNda

    sob², kita sama..tp la ni terpaksa dan dipaksa dan dalam keterpaksaan syg :( wargh!!!!

    da hepi sebab da siap..hehe

    ReplyDelete
  3. tau tape....
    mujur dah ta buat minit mesy dah buat masa nh.hihi...

    ReplyDelete
  4. Hello... Glad to visit your site again to leave you a smile... Have a blessed day!!!

    ReplyDelete
  5. Tak pernah rasa kena buat minute meeting tuu. Susah ek? :)

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images