#random post number one

March 06, 2012

morning dear readers ;)

bersyukur dengan apa sahaja yg kita lakukan, itu perlu. apa sahaja yg kita buat, susah ke senang ke, kita patut bersyukur dgnnya. melainkan tak de keja ke ape ke, that time, tak nak bersyukur ke aper ke, lantak korg. la ni, bila ada keja, bawa²lah bersyukur ye :) bukan ape, takut ecok hari, bila ade kerja yg perlu disegerakan, ada yg terngah ngah tak reti nak buat lagu ape :P

oh mak ai..ayat sentap tu. :) ok tak pe..the point is, proses pembelajaran never ending like never ending love stori. kecual ilah hayat setakat itu saja. *melalut oredi

so, now tgh cayo² key in staff punya kursus yg lepas². bukan puluh² tp ribu riban ni. nak menyetalkannya sorg² mmg tak blh la ni, kena minta pertolongan staff juga (ok, aku bz update blog..lalala) sbb audit akan berlangsung dgn jayanya. makanya benda² yg menyakitkan mata ni, perlu disetelkan dgn segera :P


hehe

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images