#post random ke tujuh

March 21, 2012

hey hello hi blogie..

serius nak kata, since pagi till petang td maigrain datang menziarah. mmg tak blh nak befikir apa sebenarnya. rasa mcm nak hentak kepala kat lantai. terus tak bangun² dan tak perlu nak fikir apa² :P serius tak tipu. la ni aku masih rasa sakit kat ubun² kepala. adohai, kenapa la boleh sakit ni. tiba² je. 

ni la kot penangan kekejutan keje yg akan ditinggalkan oleh cik puan ibu peknen. sob²..i'm gonna miss cik puan mimi yg akan bercuti bersalin for 3 month. ok, sedih. but yg tak bestnya is, kena tanggung keje² cik puan mimi. da la keje kena deal sana sini. gerun la wei. tu ar, sebelum ni belagak dan angkuh terror bagai. and now, hanya tinggal beberapa hari dan 2 day next week utk lepaking with this mama. sob sob. aku sedih lagi :(

pagi td, da start buat keje cik mama. bos pun da separuh give it to me half keje cik mama. kekejutan punya pasal, teduduk temenung seketika sama. nak buat apa ni erk. ar..ambik ko yatie. rasakan. :(

ok, saya budak baru belajar bos (^^)

and yup, dgn itu jadual aku akan pack. pi keje, tgk email apa yg ptt. tgk paper work atas meja yg mmg akan belambak. dgn fail. dgn surat tawaran. dgn borang ldn dan lln dan rekod segala rekod. wa, agak serabut kan. tp tak pe. i will be easy thing this thing. ahahha..boleh?

so, memandangkan jadual sgt pack skg ni. jadual part time blogie tak akan sesekali terganggu. i will be updating so and sooner. tak update pun, i will be blogwalking kat blog korang okei. ar, yg nampak jejak aku tu, sila² la rajinkan diri jenguk aku balik (^^) kan kita kawan..walawei! tp, aku akan limitkan timing utk blogging di waktu malam. itu perlu, sebab perlu freshkan otak dan minda. ecok pagi bangun dgn fresh dan hati suka ria masuk ofic. :P *bos, i'm not preggy lagi :) sooner! ahaha

and, aku nak stop kat sini dulu. bg menghormati time table yg telah aku penuhi. sabtu ahad boleh blogging sampai lebam okei.

muah²! good nite. celcom berukband sgt lembab spt siput :(

You Might Also Like

2 comments

  1. Wahhh! Akan semaken bz eyh? Jangan abaikan blog ni okeyyy! :P

    ReplyDelete
  2. @Liyaa Mf

    hehe..mcm tu la liyaa..but hopely tak maigrain sgt. rasanya mcm kerja da memanggil² saya. bukan saya yg mengejar kerja :( kena buat strategi supaya tak maigrain ni..:(

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images