#post random ke enam

March 17, 2012

adoi, masih awal lagi nak tido. tp mata tak boleh da nak menghalangnye ni. sat lagi, pack tutup cik lippy. encek suami da berdengkur hebat belah aku ni. huhu. oh kecian dia. mesti penat kat tempat keje td :) tak pe la. kena kerja kuat utk cari rezeki utk keluarga kan. ayg will suport abg evendo abg selalu look like dj radio :P

and before that, nak buat pengumuman something, gojes blog mungkin akan mengalami perubahan sedikit. :) mungkin sebab blog ni mcm da tak nampak spt personal blog. nak tulis something pun kena tgk tabung baby aku, ada sapa tak nak tlg klik, ada berapa readers tgh read blog gojes ni. and, da berapa org folower gojes blog ni.sob². oleh itu, i will let u know 1st. takut nnti, korg tak nampak kat mana kotak follower blog ni, and kat mana kotak shoutmix blog ni. (^,^) so perhatikan btl² kat mana kotak² tu semua yg syg ;)

selamat malam!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images