pengacara baru program jalan-jalan cari makan

March 22, 2012


good morning blogie!

akhirnya. yg ditunggu telah pun tiba. sebagai peminat rancangan jalan-jalan cari makan tv3, dan mengikuti perkembangan program ni kat fan page facebook mereka dan sekarang kurang mengikuti setelah pengacara qi kabarnya dipecat dari program tersebut dan digantikan dgn pengacara baru yg telah ada tu, nampak gayanya hos baru ini mendapat kritikan yg cukup hebat dari para peminat.

rata² yg mengomen kata suh tukar hos baru. hos skg ni kontrol lawa la, kontrol macho la. dan ada juga yg komen pedas giler dari pedas cili api. tak caya, apa kata korg like fan page jalan² cari makan yg tak berapa nak tonjolkan bab makan pun skg ni. asyik² dgn candidnya je.


la ni, taniah pada encek suami yg akan mengambil alih tugas qi for a while..hehe..*kat umah aku je la..ahaha


apa pun² tv3 hopely jgn kecik hati ye. as a peminat rancangan ni, korg mmg harus dan perlu lebih terbuka dengan kritikan² mcm tu. org ckp, kritikan membina bah tu. agar program ni lebih maju ke depan dan akan sentiasa diminati di masa hadapan.

apa pun, aku lebih suka serena redzwan as a hos jalan² cari makan. aja² fighting!

You Might Also Like

0 comments

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images