Panduan Pemakaian Bulu Mata

March 15, 2012


hari tu, ada kawan gegurl datang umah. siap bawa beg ala² makeup artis gitu. terus kakak ipar grap selongkar beg si kawan ni. kalau aku, angin satu badan barang makeup kena selongkar :P

dan terus, aku nak bgtau yg aku berkenan kat bulu mata beliau :P seumur hidup, sekali je pakai bulu mata palsu. time nikah kawen :) lepas tu, haram jadahnya nak pakai. bukan tak nak pakai, tp tak reti..hehe..serius, bab² makeup ni, mmg aku lemah longlai. pi ofic pun yg penting nampak mata tu ada warna sikit dan maskara sikit, sudah. hehe..

tp, rasanya nak try juga pakai bulu mata palsu ni. mcm senang je..(senang ke?) tgk harga pun boleh la tahan murahnya for sepasang. setakat pakai bawa masuk ofic, ok la tu. cheaper aper.

for that, aku selongkar sama pakcik google kot² ada tutorial utk pakai benda ni..ar, jumpa pun :) mari klik sini..sebab aku tgk senang je pakai..tak sampai 5minit katanya..huhu..


sesuai kot kalau nak try pakai pi kerja
(^^)

You Might Also Like

2 comments

  1. hehe..linda sangtla tak reti memakai bulu mata palsu, maskara pon linda x pakai..nanti mengantok...gi opis pakai bedak, eyeliner n lipbalm je..:)

    ReplyDelete
  2. Pernah nak try pakai, tapi tak lekat langsung. Serius tak reti. Taktau lah kut beli yang murahan sgt ke. Haha!

    ReplyDelete

Roda surih ganti dakwat,.
Terima kasih sudi melawat.

with <3 PuanGojes

Instagram

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images